ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ – ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Γενική Ταχυδρομική Α.Ε.Ε. - GTP

Για την αποστολή των προιόντων μας συνεργαζόμαστε με την courier Γενική Ταχυδρομική.
ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Για αποστολές με παράδοση σε όλο τον νομό Αττικής, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,00€ μέχρι τα 3 κιλά βάρους. (απλή αποστολή) Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€. Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier (Γενική Ταχυδρομική Πόρτα Πόρτα) και παραδίδονται στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής/καταχώρησης της παραγγελίας.
(Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης από τη Νέα Ιωνία και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες)

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ – ΧΕΡΣΑΙΟΙ – ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
Για αποστολή στην υπόλοιπη Ελλάδα, χερσαίους νησιώτικους προορισμούς (πχ  Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κρήτη κλπ) εντός του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ με παράδοση η χρέωση διαμορφώνεται επίσης στα 4,00€ μέχρι τα 3 κιλά βάρους. (απλή αποστολή). Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€. (Για ορισμένους συνδυασμούς πόλης αποστολής-πόλης παράδοσης ο χρόνος μπορεί να επιμηκυνθεί σε 2 επιπλέον εργάσιμες ημέρες).
ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Για αποστολή εκτός ορίων του δικτύου Γενικής Ταχυδρομικής προς χερσαίους και νησιώτικους προορισμούς (απομακρυσμένες πόλεις, χωριά) η χρέωση διαμορφώνεται στα 7,00€ μέχρι τα 3 κιλά βάρους. (απλή αποστολή). Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€. Η αποστολή και παράδοση των προϊόντων στις περιπτώσεις απομακρυσμένων και δυσπρόσιτων προορισμών οι ανωτέρω χρόνοι επεκτείνονται από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

Για κάθε αποστολή με αντικαταβολή μετρητοίς ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση διαμορφώνεται στα 6,50€. Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και τις δυσπρόσιτες περιοχές, συμπεριλαμβανομένου δε το κόστος μεταφοράς και την υπηρεσία αντικαταβολής.