ΙΣΤΟΡΙΑ

Η Viarnet από το 2010 εισάγει στην Ελλάδα πρωτοποριακά συστήματα GPS Tracking  και αντικλεπτικά συστήματα ασφαλείας, κάνοντας πραγματικότητα το όραμα του ιδρυτή της Αλέξανδρου Αρναούτογλου να μεταφέρει στο ελληνικό κοινό την τεχνογνωσία των πιο σύγχρονων συστημάτων της διεθνούς αγοράς. Η εταιρεία μας είναι σήμερα σε θέση να ικανοποιήσει και τις μεγαλύτερες απαιτήσεις των καταναλωτών στον τομέα ασφάλειας, προστασίας και απομακρυσμένου ελέγχου. Ευχαριστούμε τους πελάτες μας και τις εταιρείες που μας εμπιστεύτηκαν, επιβεβαιώνουν τις επιλογές μας, και συνεχίζουν μαζί μας μια μακροχρόνια συνεργασία.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι πάντα στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας. Για αυτό προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις ασφάλειας, προστασίας και πρόληψης κλοπών και διαρρήξεων. Στόχος μας είναι η επέκταση του δικτύου πωλήσεων στη χώρα μας, διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα και τις προσιτές τιμές που μας έχουν καταξιώσει στη συνείδηση του καταναλωτή ως value for money.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΑΞΙΕΣ

Η εταιρεία μας προσφέρει μόνο γνήσια προϊόντα εγγυημένης ποιότητας. Με τη δημιουργία του online καταστήματος μας προσβλέπουμε στην ακόμη πιο άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή σας.Ταυτόχρονα, παρακολουθούμε τις εξελίξεις της αγοράς και συμβουλέυουμε τους κατασκευαστές υιοθετώντας δικές μας λύσεις για την ορθή λειτουργία των  ηλεκτρονικων συσκευών και του τρόπου λειτουργίας τους.
Τα προιόντα που εισάγουμε είναι όλα τελευταίας γενιάς χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα. Όλα τα ηλεκτρονικά προιόντα αναβαθμίζονται κάθε εξάμηνο, γι αυτό το λόγο φροντίζουμε να μην αποθηκεύουμε σε στοκ μεγάλες ποσότητες προιόντων τα οποία στη συνέχεια θα φάινονται παλιά. Εισάγουμε μικρές ποσοτητες και σε τακτά χρονικά διαστήματα για να μπορούμε στη συνέχεια να προσφέρουμε στην αγορά ενημερωμένα προιόντα με την τελευταία λέξη στην τεχνολογία.
Οι Αξίες που διέπουν την επαγγελματική μας δραστηριότητα είναι το αίσθημα ευθύνης για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε προς το καταναλωτικό κοινό καθώς και η ικανοποίηση των πελατών μας σε κάθε στάδιο της διαδικασίας. Για αυτό είμαστε δίπλα στον πελάτη τόσο κατά την διάρκεια της επιλογής και της αγοράς του όσο και μετά την πώληση, με στόχο την πλήρη και αποτελεσματική εξυπηρέτησή του.