Εγκατάσταση Gps Tracker Viarnet
εγκατασταση-gps-tracker-moto

Gps Trackers

Τοποθέτηση  συσκευών gps tracker – Εγκατάσταση σε ΙΧ αυτοκίνητα, φορτηγά, moto, σκάφη κλπ.

Διαθέτουμε οργανωμένο δίκτυο τοποθέτησης συστημάτων συναγερμού gps tracker για ιδιώτες και εταιρίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι πρόθυμοι να αναλαμβάνουν σύνθετες εργασίες για τις συσκευές όπου χρειάζεται μόνιμη εγκατάσταση (σταθερές συσκευές) και απαιτείται  μόνιμη τροφοδοσία ρεύματος από την μπαταρία του οχήματος.

Όσο πολύπλοκη κι αν είναι η δομή του οχήματος, παλιάς ή τελευταίας τεχνολογίας, οι εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί με την πολύχρονη εμπειρία τους μπορούν να σας προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα με συνέπεια, σεβασμό και προσοχή στη λεπτομέρεια  για το πολύτιμο όχημα σας.

Η τοποθέτηση μπορεί να γίνει αυθημερόν (παραλαβή και τοποθέτηση) αφού μας ενημερώσετε πρώτα (1- 2 ημέρες πριν) κλείνοντας τηλεφωνικό ραντεβού.
Σε περιπτώσεις όπου είναι αδύνατη η στάθμευση του οχήματος λόγω όγκου,(για παράδειγμα βαρέα οχήματα, φορτηγά, σκάφη κλπ) οι τεχνικός μπορεί να σας επισκεφτεί και να γίνει η εγκατάσταση στον δικό σας χώρο. Για περισσότερες λεπτομέρειες  επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να βρούμε την καταλληλότερη λύση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.


Gps tracker – Έχετε 10 λόγους να επιλέξετε εμάς
  • Είμαστε οι πρώτοι που φέραμε τα gps trackers στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι τα γνωρίζουμε καλά. Είμαστε επίσημοι συνεργάτες της Coban electronics του μεγαλύτερου εργοστασίου κατασκευής gps συστημάτων| εντοπισμού στον κόσμο.
  • Η 10ετή και πλέον εμπειρία στον χώρο των αντικλεπτικών συστημάτων εντοπισμού μας δίνει το προβάδισμα της εμπειρίας και τεχνογνωσίας έναντι του ανταγωνισμού. Για αυτό μπορούμε να συμβουλέψουμε σωστά πριν αλλά και μετά την αγορά του συστήματος και να να προτείνουμε την σωστότερη λύση. Διαθέτουμε γκάμα προϊόντων για κάθε τύπο συσκευής, οχήματος  και για οποιαδήποτε περίσταση.
  • Εισάγουμε τα καλύτερα συστήματα στις χαμηλότερες τιμές vfm. Όλες οι συσκευές έχουν τα επίσημα πιστοποιητικά ελέγχου, γνησιότητας και πληρούν τα πιστοποιητικά ασφαλείας που απαιτούνται για την ομαλή λειτουργία.
  • Έχουμε ταυτότητα και παρουσία στο χώρο. Δεν είμαστε ένα απρόσωπο e-shop. Η πορεία της επιχείρησης μας έχει δείξει ότι οι πελάτες μας, ιδιώτες και εταιρίες μας εμπιστεύονται και συνεχίζουν τη μακρόχρονη συνεργασία μαζί μας.
  • Διαθέτουμε τεχνική υποστήριξη και λύνουμε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των συσκευών. Εξυπηρετούμε τηλεφωνικά ή μέσω email όλη την Ελλάδα.
  • Έχουμε στενή συνεργασία με πάνω από 100 αντιπροσωπείες, συνεργεία αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών σε όλη την Ελλάδα. Συνεργαζόμαστε με δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς.
  • Ακούμε τις ανησυχίες του πελάτη και παρέχουμε απόλυτη εχεμύθεια σε κάθε πρόβλημα. Δείχνουμε ενδιαφέρον και βρίσκουμε λύσεις ακόμα και στα πιο πολύπλοκα αιτήματα και ανάγκες.
  • Έχουμε επάρκεια ανταλλακτικών για όλα τα μοντέλα, ακόμα και για τα παλαιότερες συσκευές.
  • Είμαστε οι μόνοι στην Ελλάδα που παρέχουμε 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας για όλες τις συσκευές μας, χωρίς καμία επιβάρυνση εκ μέρους του πελάτη.
  • Διαθέτουμε έμπειρους εγκαταστάτες τεχνικούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία που διαθέτουν οι συνεργάτες μας και η εγγυημένη εργασία, δεν αφήνουν περιθώριο για σφάλματα στον τόσο ευαίσθητο τομέα της εγκατάστασης. Γι αυτό η τοποθέτηση ενός τέτοιου συστήματος από τους δικούς μας ανθρώπους, θα σας εξασφαλίσει την μακρόχρονη και ομαλή λειτουργία της συσκευής αλλά και του πολύτιμου οχήματος σας.