ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ

Για αποστολή με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα εντός πόλης, (Αθήνα, Πειραιάς, κλπ) η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,50€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,5€.

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Για αποστολή εκτός πόλης ( Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κρήτη, κλπ.) και προς χερσαίους προορισμούς η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,20€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1,50€. Για αποστολή προς νησιώτικους προορισμούς του δικτύου έως δύο εργάσιμες ημέρες, η χρέωση ανέρχεται στα 4,20€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1,50€.

Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου (δυσπρόσιτες) με παράδοση εντός 2-3 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 8,50€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται στα 3,50€. Σημείωση: (Δεν υπάρχει καμία χρέωση δυσπρόσιτης περιοχής όταν υπάρχει αποστολή με αντικαταβολή)

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

Για κάθε αποστολή με αντικαταβολή μετρητοίς ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση διαμορφώνεται στα 6,50€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1,50€.

Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και τις δυσπρόσιτες περιοχές, συμπεριλαμβανομένου δε το κόστος μεταφοράς και την υπηρεσία αντικαταβολής.

*Μέγιστη αξία αντικαταβολής μετρητοίς είναι τα 500€. Άνω του ποσού αυτού απαιτείται το 20% ως προκαταβολή και το υπόλοιπο 80% με την παράδοση ως αντικαταβολή.

 
Για αποστολές εξωτερικού παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 210 2778200 (09.00 – 15.00) ή μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Κατηγορίες προϊόντων

GPS Tracker

Ασύρματοι Συναγερμοί