Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμές

1. ME ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με τη χρήση καρτών VISA, Mastercard

2. ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή για όλες τις περιοχές της Ελλάδας (πόλεις, επαρχία, νησιά, ακριτικές περιοχές) χωρίς πλέον κόστος δυσπρόσιτης περιοχής. Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στα 2,5€.

3. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Εάν θέλετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει να καταθέσετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας μαζί με τα έξοδα αποστολής. Στο καταθετήριο πρέπει απαραίτητα να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του πελάτη. Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση το αποδεικτικό της κατάθεσης. Σε αυτό το σημείο , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η μεταφορά χρημάτων ( έμβασμα ) με ΙΒΑΝ από άλλη τράπεζα , επιβαρύνει την συναλλαγή με 3 ευρώ και τα οποία θα πρέπει να κατατεθούν και αυτά πριν την αποστολή ή παραλαβή. Η αποστολή των εμπορευμάτων εκτελείται μετά τη πίστωση του ποσού της κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό.

4.ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Έξοδα Μεταφοράς

Για αποστολή με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα εντός πόλης, (Αθήνα, Πειραιάς, κλπ) η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,00€.

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Για αποστολή εκτός πόλης ( Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κρήτη, κλπ.) και προς χερσαίους προορισμούς η χρέωση διαμορφώνεται επίσης στα 4,00€ όπως και στις εντός πόλης μεταφορές.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

Για κάθε αποστολή με αντικαταβολή μετρητοίς ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση διαμορφώνεται στα 6,50€.

Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και τις δυσπρόσιτες περιοχές, συμπεριλαμβανομένου δε το κόστος μεταφοράς και την υπηρεσία αντικαταβολής.