Η φιλοσοφία της επιχείρησης "viarnet" και των προϊόντων που αντιπροσωπεύουμε, έχει επίκεντρο την προστασία, την ασφάλεια και πρόληψη κλοπής από διαρρήκτες, για τον καθημερινό καταναλωτή, που παράλληλα θέλει να έχει στα χέρια του τον έλεγχο της κινητής και ακίνητης περιουσίας του. Όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές για να λειτουργούν αξιόπιστα και να έχουν αντοχή στο χρόνο, πρέπει να πληρούν ορισμένα στάνταρ προδιαγραφών. Απαραίτητη προϋπόθεση της σωστής λειτουργίας τους, είναι τα προσεγμένα ηλεκτρονικά κυκλώματα τους και βέβαια, ο σωστός σχεδιασμός τους. Τα ηλεκτρονικά που μοιάζουν ίδια, δεν είναι όλα ίδια. Τα προϊόντα μας έχουν υψηλή ποιότητα κατασκευής, σύμφωνα με τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές και την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας - τιμής. Καλύπτονται με 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και πληρούν πιστοποιητικά ελέγχου ce fcc rohs και iso 9001 & usa340. Γι αυτό το λόγο εισάγουμε μόνο γνήσια ηλεκτρονικά αντικλεπτικά συστήματα υψηλών προδιαγραφών, αναγνωρισμένων μεγάλων εργοστασίων και όχι φθηνές απομιμήσεις φασόν κατασκευαστών. Η επιχείρηση "viarnet" έχει σταθερά ανοδική πορεία στον κλάδο των αντικλεπτικών συστημάτων με το όνομα της να είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας και της εγγύησης. Τα αντικλεπτικά συστήματα gps trackers οι συναγερμοί, τα έξυπνα συστήματα ασφαλείας σπιτιών και επαγγελματικών χώρων που χρόνια τώρα αντιπροσωπεύουμε, αποτελούν τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και τιμής value for money. Έτσι είναι σε θέση να ικανοποιήσουν και τις μεγαλύτερες απαιτήσεις των καταναλωτών στον τομέα ασφάλειας, προστασίας και απομακρυσμένου ελέγχου.

 

  

Εξυπηρέτηση πελατών - After Sales Service

Δεσμευόμαστε για την υψηλότερη ποιότητα και εξυπηρέτηση της αγοράς. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίησή σας και αυτό σας εγγυόμαστε. Τα προϊόντα που επιλέγετε είναι και αυτά που θα παραλάβετε από τo κατάστημα μας ή θα παραδοθούν στον χώρο σας.

Η επιχείρηση Viarnet πιστεύει ειλικρινά στη σχέση που θα αναπτυχθεί με τον πελάτη μας πριν αλλά και μετά την πώληση, γι΄ αυτό τον λόγο βρισκόμαστε δίπλα σας πρόθυμοι να σας συμβουλέψουμε σωστά και να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας. Ιδιαίτερα ο τομέας "μετά την πώληση" είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για μας και μας διαφοροποιεί σε σημαντικό βαθμό από τον ανταγωνισμό. Ευχαριστούμε τους πελάτες μας και τις εταιρίες που μας εμπιστεύτηκαν, επιβεβαιώνουν τις επιλογές μας, συνεχίζοντας μαζί μας, μακροχρόνια συνεργασία.

Κατηγορίες προϊόντων

GPS Tracker

Ασύρματοι Συναγερμοί