Η Viarnet δραστηριοποιείται στο χώρο εισαγωγής ηλεκτρονικών υψηλής τεχνολογίας, αντικλεπτικών συστημάτων, δορυφορικού εντοπισμού, συναγερμών σπιτιών και επαγγελματικών χώρων σε ασυναγώνιστες τιμές. Τα προϊόντα που διαθέτουμε είναι:

GPS Tracker - Συστήματα εντοπισμού & Συναγερμοί

Τα gps tracker αντικλεπτικά συσκευές εντοπισμού, ελέγχου και παρακολούθησης οχημάτων, διαχείρισης στόλου αλλά και προσώπων, φορητά και σταθερά, μεγάλης ακρίβειας, μπορούν να εντοπίσουν σε δευτερόλεπτα, ότι κινείται έως την άλλη άκρη της γης, έτσι ώστε να να έχετε άμεση πρόσβαση της πορείας του στόχου μέσα από το κινητό σας ή τον υπολογιστή σας. Ειδοποιούν με sms για όποια αιτία συμβαίνει στο όχημα σας και προλαβαίνουν άσχημες εξελίξεις στον τομέα κακόβουλων ενεργειών και κλοπής της ιδιωτικής περιουσίας. Δορυφορικός εντοπισμός, δορυφορική παρακολούθηση και ταυτόχρονα, συναγερμοί με ειδοποίηση, λειτουργούν ως ολοκληρωμένα αντικλεπτικά αυτοκινήτων, σκαφών, μηχανών κλπ. Καλύπτονται με 2 χρόνια εγγύηση και έχουν πιστοποίηση USA340.

Alarm systems - Συστήματα συναγερμού

Τα συστήματα ασφαλείας συναγερμών που αντιπροσωπεύουμε, εγγυώνται την αποτελεσματική προστασία του χώρου σας με τη μεγαλύτερη αξιοπιστία. Συναγερμοί σπιτιών, καταστημάτων, για εξοχικά αλλά και για επαγγελματικούς χώρους. Παρέχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τους συμβατικούς συναγερμούς, και καλύπτουν μεγάλο φάσμα απαιτήσεων. Ελέγχουν πλήρως τον χώρο σας μέσω κινητού με δυνατότητα αποστολής SMS εικόνας και ήχου. Προσφέρουν μεγάλη ευκολία εγκατάστασης και ευελιξίας, είναι επεκτάσιμα για μελλοντική κάλυψη πρόσθετων ζωνών και τοποθετούνται απλά και γρήγορα χωρίς τα συνήθη δαπανηρά έξοδα εγκατάστασης τεχνικού (αποφυγή περιττών καλωδιώσεων κλπ.) Έχουν από 2 χρόνια εγγύηση και πιστοποίηση ISO 9001.

 

Υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας - PlanetSim

H PlanetSim είναι  μια πρωτοποριακή υπηρεσία  παγκόσμιας καρτοκινητής  τηλεφωνίας  με πολύ χαμηλές και απλές χρεώσεις χωρίς πάγιο, χωρίς συμβόλαιο, χωρίς  λογαριασμούς.

 

Κατηγορίες προϊόντων

GPS Tracker

Ασύρματοι Συναγερμοί