Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Μπορείτε να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς των τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ: (IBAN)

 
GR5102602050000780201032594

     
GR9601101500000015000429439

   
GR7801401370137002101026910

Δικαιούχος: Αρναούτογλου Αλέξανδρος

Μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά θα πρέπει να μας στείλετε με email το αποδεικτικό κατάθεσης με αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του καταθέτη.
*** Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε,πως στην περίπτωση που η πληρωμή γίνει ηλεκτρονικά (e-banking) μέσω άλλης τράπεζας πέραν των συνεργαζομένων (Eurobank, Εθνικής & Alpha Bank), τότε απαιτούνται δύο εργάσιμες ημέρες για να εμφανιστεί η πληρωμή.Το δέμα αποδεσμεύεται μόλις  επιβεβαιωθεί η πίστωση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό.

2) Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Μπορείτε να πληρώσετε στον συνεργάτη της εταιρίας courier (Γενική Ταχυδρομικη) κατά την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας. Η παραγγελία σας θα επιβαρυνθεί με 2,50€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), εάν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής.

3) Πληρωμή μέσω Paypal:

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας, χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού.
Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal.

4) Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας στο κατάστημά μας:

Εάν επιλέξετε την παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας (Σειζάνη 2 Ν.Ιωνία 14231, Αθήνα), μπορείτε να πληρώσετε στο ταμείο του καταστήματος με μετρητά ή με κάρτα. Πριν την προσέλευση σας στο φυσικό μας κατάστημα θα πρέπει πρώτα να μας καλέσετε για την διαθεσιμότητα των προιόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε. Επίσης, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση ή Paypal, πριν προσέλθετε στο κατάστημα για την παραλαβή.

5) Πληρωμή με πιστωτική κάρτα:


Αν επιλέξετε πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, συμπληρώστε τα στοιχεία στη φόρμα που σας δίνετε μέσω της μεθόδου “Redirection” στην Eurobank. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.viarnet.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard και Maestro. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας της Eurobank. Ολοκληρώνοντας τις αγορές σας και εκκινώντας τη διαδικασία πληρωμής στο δικτυακό τόπο της επιχείρησης, μεταβαίνετε αυτόματα στην ειδική σελίδα πληρωμών της Eurobank όπου και ενημερώνεστε για τη σχετική χρέωση και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας. Η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από τη Eurobank, η οποία ενημερώνει αυτόματα την επιχείρηση. Εσείς επιστρέφετε αυτόματα στο δικτυακό τόπο της επιχείρησης,  όπου και ενημερώνεστε για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.