ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ – ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Γενική Ταχυδρομική Α.Ε.Ε. - GTP
 
Για την αποστολή των προιόντων μας συνεργαζόμαστε με την courier Γενική Ταχυδρομική

Για όλες τις αποστολές με παράδοση σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κρήτη κλπ) η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,00€.
Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier (Γενική Ταχυδρομική ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ) και παραδίδονται στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής/καταχώρησης της παραγγελίας.
Η αποστολή και παράδοση των προϊόντων στις περιπτώσεις απομακρυσμένων και δυσπρόσιτων προορισμών οι ανωτέρω χρόνοι επεκτείνονται από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες.
(Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης από τη Νέα Ιωνία και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες)

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Για αποστολή εκτός πόλης ( Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κρήτη, κλπ.) και προς χερσαίους προορισμούς η χρέωση διαμορφώνεται επίσης στα 4,00€ όπως και στις εντός πόλης μεταφορές.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

Για κάθε αποστολή με αντικαταβολή μετρητοίς ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση διαμορφώνεται στα 6,50€. Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και τις δυσπρόσιτες περιοχές, συμπεριλαμβανομένου δε το κόστος μεταφοράς και την υπηρεσία αντικαταβολής.